CS Dinamo, obligat să-i plătească 1.700 de lei gimnastului Marian Drăgulescu

Tribunalul Bucureşti a admis, în parte, o acţiune a gimnastului Marian Drăgulescu, care a cerut instanţei obligarea Clubului Sportiv Dinamo la plata a peste trei mii de lei, parte reprezentând salariul său pe luna mai, daune morale pentru neplata acestuia şi onorariul avocatului.

74 afișări
Imaginea articolului CS Dinamo, obligat să-i plătească 1.700 de lei gimnastului Marian Drăgulescu

CS Dinamo, obligat să-i plătească 1.700 de lei gimnastului Marian Drăgulescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel instanţa a admis în parte acţiunea principală precum şi o cerere reconvenţuională făcută de clubul Dinamo.

Tribunalul a obligat Dinamo la plata a 1.782 lei, reprezentând drepturi salariale aferente lunii mai 2011, sumă actualizată cu dobânda legală de la data introducerii acţiunii până la data plăţii efective.

Instanţa a respins ca neintemiat capătul cererii principale ce avea ca obiect daunele morale.

Judecătorul cazului l-a obligat pe Drăgulescu la plata către clubul Dinamo a 124 de lei, ce reprezintă contravaloarea normei de hrană pentru perioada 26 mai - 31 mai.

CS Dinamo a mai fost obligat de instanţă la plata către gimnast a cheltuielilor de judecată în valoare de cinci sute de lei, reprezentând onorariu avocat parţial.

Decizia de vineri a instanţei poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

Gimnastul Marian Drăgulescu a dat în judecată, în 11 iulie, Clubul Sportiv Dinamo, pe care l-a acuzat că nu i-a plătit salariul aferent lunii mai.

În acţiunea sa, Drăgulescu arăta că prin neprimirea dreptului salarial a fost prejudiciat moral, motiv pentru care a mai cerut instanţei obligarea CS Dinamo la plata a cinci sute de lei, daune morale, precum şi alţi o mie de lei, banii destinaţi avocatului angajat pentru acest proces.

Multiplu campion mondial şi vicecampion olimpic, Marian Drăgulescu a părăsit CS Dinamo în această vară şi a fost legitimat la CSA Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici