CS Tomis Constanţa - Rapid CFR Bucureşti, scor 26-26

Echipa CS Tomis a terminat la egalitate, scor 26-26 (13-15), meciul disputat, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanţa, în compania formaţiei Rapid CFR Bucureşti, în etapa a XII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

1 afișare

Rapid a condus chiar şi la o diferenţă de cinci goluri în această partidă, 20-15 în minutul 37 şi 22-17 în minutul 42, însă gazdele au revenit în final, restabilind egalitatea în minutul 50, scor 22-22.

Echipa Rapid a condus cu 26-25 în ultimul minut de joc, însă gazdele au reuşit să egaleze, profitând de faptul că jucau în superioritate numerică.

Cele mai bune marcatoare pentru CS Tomis au fost: Grigore - 8 goluri, Mateescu - 7. De la Rapid CFR Bucureşti s-au remarcat: Chiţulescu - 5 goluri, Dobrin - 5, Stanciu - 4.

La finalul partidei, antrenorul Rapidului, Vasile Mărgulescu, s-a declarat mulţumit de rezultat. "Cred că rezultatul este echitabil chiar dacă am condus şi la o diferenţă de cinci goluri. Constanţa a tratat mai uşor meciul iar când echipa mai modestă este lăsată, aşa se întâmplă", a spus Mărgulescu.

Pentru jucătoarele de la CS Tomis se anunţă, însă, sancţiuni. "Respect pentru hărnicia echipei Rapid. Noi am tratat meciul ca nişte mici vedete de la Hollywood şi ne-am făcut meciul foarte greu. Am avut o apărare ce nu a crezut că adversarele ştiu să joace handbal iar Ignat (n.r. - Mihaela Ignat Pârâianu) a fost total lipsită de idei. După haosul din handbalul feminin, jucătoarele de aici au tendinţa de a cere mult mai mult şi de a oferi mult mai puţin. Voi propune unele sancţiuni pentru că este cel de-al doilea rezultat de egalitate la rând dar mai ales pentru atidudinea de astăzi ele trebuie să suporte consecinţele", a declarat antrenorul echipei Tomis, Dumitru Muşi.

În celelalte partide ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate: HCM Roman - Oţelul Galaţi 21-25, HC Zalău - Dunărea Brăila 26-22, Rulmentul Braşov - Oltchim Râmnicu Vâlcea 27-26 (s-a jucat în devans), HCM Baia Mare - CSM Sfântu Gheorghe 49-23.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici