CSA Steaua - Unirea Dej 3-0, în primul meci al play-off-ului Ligii a 2-a

  • Faza play-off-ului Ligii a 2-a la fotbal masculin a debutat joi cu primul meci al etapei inaugurale, disputat de CSA Steaua Bucureşti şi revelaţia sezonului Unirea Dej.
  • Militarii s-au impus cu 3-0 şi rămân în fruntea clasamentului, în ciuda faptului că nu au drept de promovare în Superligă.
90 afișări
Imaginea articolului CSA Steaua - Unirea Dej 3-0, în primul meci al play-off-ului Ligii a 2-a

Ardelenii au reuşit să echilibreze partida în prima repriză, în care gazdele au deschis scorul în urma unui autogol marcat de Buta în minutul 41.

Bulgarul Chunchukov a majorat scorul la 2-0, la 4 minute după reluarea partidei, iar Atanas Trica a închis tabela în minutul 73, la puţin timp după ce a fost introdus în teren de antrenorul Daniel Opriţa.

Militarii conduc clasamentul cu 43 de puncte, în timp ce Unirea Dej rămâne momentan pe locul 4, cu 32 de puncte.

Celelalte două meciuri ale play-ff-ului se joacă duminică, între Oţelul Galaţi şi Poli Iaşi, şi Dinamo Bucureşti şi Gloria Buzău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici