CSM Bucureşti pierde în deplasare la Krim Ljubljana şi termină pe locul 2 în Liga Campionilor

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fot învinsă duminică în deplasare de Krim Ljubljana, scor 28-26 (13-14), în ultima etapă a fazei grupelor din Liga Campionilor. În urma acestui rezultat, CSM Bucureşti termină Grupa A pe locul 2 şi se califică direct în sferturile de finală ale competiţiei.

493 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti pierde în deplasare la Krim Ljubljana şi termină pe locul 2 în Liga Campionilor

CSM Bucureşti pierde în deplasare la Krim Ljubljana şi termină pe locul 2 în Liga Campionilor

Pentru a termina pe primul loc în grupă, Neagu & Co aveau nevoie de o victorie. Înfrângerea în faţa slovenelor face ca grupa să fie câştigată de Vipers Kristiansand.

CSM încheie cele 14 meciuri din faza grupelor cu 10 victorii, 2 remize şi 2 înfrângeri.

În partida de duminică, gazdele au condus în cea mai mare parte a timpului, cu excepţia finalului primei reprize şi începutul celei de a doua, când CSM a avut un avantaj de maxim 2 goluri.

De la 16-16 s-a mai înregistrat o singură egalitate, la 21-21, în rest Krim având avans permanent de maxim 2 goluri. Bucureştencele au avut în mai multe rânduri ocazia să revină în meci, dar s-au confruntat cu un joc bun în defenziva gazdelor, care au avut şi portarii în formă.

Cristina Neagu a marcat cele mai multe goluri pentru CSM Bucreşti, cu 6 reuşite, în timp ce la Krim Stanko şi radicevic au marcat câte 7 goluri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici