CSM Bucureşti rămâne neînvinsă în Liga Florilor. Programul meciurilor

  • Liga Florilor a programat, miercuri, trei partide din etapa a 8-a, culminând cu meciul dintre CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa, tranşat de tigroaice, după o primă repliză mai slabă.
  • Etapa se desfăşoară integral, sub formă de turneu, în Sala Polivalentă din Bucureşti, de miercuri până vineri.
431 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti rămâne neînvinsă în Liga Florilor. Programul meciurilor

CSM Bucureşti rămâne neînvinsă în Liga Florilor

CS Dacia Mioveni 2012 - CSM Galaţi 29-26 (17-14) a fost prima partidă a etapei şi a adus faţă în faţă două formaţii ce se aflau la egalitate de puncte, 6, în partea de jos a clasamentului. Dacia Mioveni a condus tot meciul şi, în ciuda faptului că au jucat 12 minute în inferioritate, s-au impus fără emoţii.

În partida CS U Cluj Napoca - CSM Slatina 27-29 (13-12), clujencele nu au reuşit nici de această dată să obţină primele puncte din Liga Florilor la handbal în acest sezon, cu toate că la pauză conduceau şi
dădeau semne că pot obţine prima victorie. „U” a condus până în minutul 53, când la scorul de 23-21, Slatina a reuşit 4 goluri consecutive, păstrându-şi apoi avantajul până la final.

Partida CSM Bucureşti - CS Gloria 2018 Bistriţa Năsăud 28-23 (15-15) a avut o primă repriză echilibrată, cu un plus de partea Gloriei, care a condus aproape permanent la 1-2 goluri. Repriza secundă a început cu patru goluri consecutive ale tigroaicelor, care, de la 15-15, s-au dus la 19-15 şi nu au mai cedat până la final.

CSM îşi păstrează invincibilitatea în Liga Florilor şi e la 8 puncte distanţă de următoarele două clasate, Măgura Cisnădie şi Minaur Baia Mare, care se înfruntă joi, de la ora 13.15.

Program meciuri Liga Florilor, joi, 28 ianuarie

  • SCM Gloria Buzău - CS Activ Prahova Ploieşti (10.30);
  • CS Măgura Cisnădie - CS Minaur Baia Mare (13.15);
  • SCM Râmnicu Vâllcea - HC Dunărea Brăila (16.30);
  • SCM Craiova - CS Rapid Bucureşti (19.15).
  • Program meciuri Liga Florilor, vineri, 29 ianuarie
  • CS Minaur Baia Mare - CSU Cluj Napoca (12.00).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici