CSM Bucureşti va avea ambii antrenori la Campionatul Mondial de handbal feminin

CSM Bucureşti va avea 9-10 jucătoare la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania, programat în perioada 1-17 decembrie, dar şi pe cei doi antrenori ai echipei, Helle Thomsen şi Adi Vasile.

563 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti va avea ambii antrenori la Campionatul Mondial de handbal feminin

CSM Bucureşti va avea ambii antrenori la Campionatul Mondial de handbal feminin

Adi Vasile a fost cooptat de Per Johansson în staff-ul tehnic al naţionalei Muntenegrului. Antrenorul suedez a preluat de curând conducerea acestei reprezentative, înlocuindu-l în funcţie pe Dragan Adzic, cel care s-a aflat pe banca tehnică în ultimii ani. Potrivit informaţiilor din mass-media internaţională, oficialii de la Podgorica au fost nevoiţi să recurgă la această schimbare, având în vedere şi presiunea unor jucătoare, precum Jovanka Radicevic, Katarina Bulatovic şi Ivana Bozovic (Măgura Cisnădie), care anunţaseră că nu vor mai veni la echipa naţională cu Dragan Adzic antrenor.

Per Johansson va reveni la un turneu final de handbal feminin, după o pauză de mai bine de 5 ani, Suedia fiind ultima reprezentativă pe care a condus-o la acest nivel. Antrenorul s-a întors în handbalul feminin de înaltă performanţă la CSM Bucureşti, în primăvara acestui an, când a condus campioana României în turneul Final 4 al Ligii Campionilor. În cele 2 luni de zile, Per Johansson a avut o relaţie perfectă de colaborare cu ”secundul” Adrian Vasile, motiv pentru care nu a ezitat în niciun moment să-i mulţumească pentru sprijinul acordat. Mai mult, tehnicianul suedez a decis să facă echipă cu Adi Vasile şi pe banca tehnică a Muntenegrului.

Muntenegru face parte din grupa C la Campionatul Mondial, alături de Danemarca, Rusia, Brazilia, Japonia şi Tunisia

CSM Bucureşti va avea foarte probabil la turneul final, dacă nu apar accidentări de ultim moment, următoarele handbaliste: Neagu, Udriştioiu, Bazaliu (prezenţa ultimei nu este încă sigură; România), Gullden, Jacobsen, Hagman (Suedia), Ayglon, Niombla (Franţa), Kurtovic (Norvegia), Jorgensen (Danemarca)

Muntenegru are în componenţă două handbaliste care activează în România, pe Ivana Bozovic (Măgura Cisnădie) şi Bobana Klikovac (SCM Craiova). Majda Mehmedovic (CSM Bucureşti), accidentată, nu va juca la turneul final din Germania

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici