CSM Bucureşti, victorie categorică la Vâlcea în primul duel românesc din istoria Ligi Campionilor. ”Tigroaicele” au prima şansă de calificare în sferturi

  • Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti s-au întâlnit în otpimile Ligii Campiinilor.
  • Este primul duel românesc din istoria Ligi Campionilor.
  • CSM Bucureşti s-a impus la o diferenţă de goluri, scor 33-24.
204 afișări
Imaginea articolului CSM Bucureşti, victorie categorică la Vâlcea în primul duel românesc din istoria Ligi Campionilor. ”Tigroaicele” au prima şansă de calificare în sferturi

SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti s-au întâlnit sâmbătă, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor la handbal feminin. ”Tigroaicele” au câştigat în deplasare cu 24-33 (12-13) şi au prima şansă pentru calificarea în sferturile de finală.

Vâlcencele au făcut o primă parte de meci mai bună, conducând cu unu-două goluri până la jumătatea primei reprize. La 9-9, CSM a trecut în avantaj şi a intrat la vestiare cu un gol în plus (12-13).

Partea a doua a fost dominată de oaspete, care s-au desprins spre final şi la 8 goluri (22-30), adjudecându-şi în cele din urmă partida cu scorul de 24-33, ce le dă dreptul să se considere favorite certe la calificarea în sferturile de finală.

Returul se joacă sâmbăta viitoare (13 martie) la Bucureşti.

În urmă cu 17 zile, tot la Vâlcea, formaţia bucureşteană s-a impus în meciul de campionat cu scorul de 27-22.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici