CSM Oradea-Partizan Belgrad, scor 7-9, în grupa B a Ligii Campionilor la polo

Campioana României la polo, CSM Digi Oradea, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, de formaţia sârbă Partizan Belgrad, cu scorul de 7-9, în cea de-a opta partidă din grupa B a Ligii Campionilor.

62 afișări
Imaginea articolului CSM Oradea-Partizan Belgrad, scor 7-9, în grupa B a Ligii Campionilor la polo

CSM Oradea-Partizan Belgrad, scor 7-9, în grupa B a Ligii Campionilor la polo

Scorul pe reprize a fost 1-5, 1-2, 4-1 şi 1-1.

În urma rezultatului de miercuri, CSM Digi Oradea rămâne pe locul 6, ultimul, cu un punct, ratând anterior şansa de a se califica la Turneul Final Six, la care vor ajunge primele trei clasate din fiecare din cele două grupe.

În meciul de debut din grupa B, orădenii au fost învinşi, în deplasare, de echipa germană Spandau Berlin, cu scorul de 8-6, iar în cel de-al doilea a pierdut, pe teren propriu, cu italienii de la AN Brescia, cu 6-10. Şi cea de-a treia partidă, în deplasare, a însemnat tot o înfrângere pentru ardeleni, care au cedat cu 4-10 în faţa celor de la Partizan Belgrad, eşecul fiind repetat şi în meciul următor, cu sârbii de la Radnicki Kragujevac, scor 6-8. Cu Galatasaray, orădenii au obţinut o remiză, scor 9-9, şi o înfrângere, 9-11, iar în cea de-a şaptea partidă au cedat, pe teren propriu, cu liderul grupei, Radnicki, cu 6-16.

CSM Digi Oradea va avea în continuare următorul program: cu AN Brescia (9 aprilie, în deplasare) şi cu Spandau Berlin (3 mai, pe teren propriu).

CSM Digi Oradea s-a calificat în premieră în faza grupelor Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici