CSM Târgovişte a câştigat Cupa României

Echipa de baschet feminin CSM Târgovişte a câştigat, duminică, pe teren propriu, Cupa României, după ce a învins în finala competiţiei formaţia CSM Sportul Studenţesc Bucureşti, scor 72-39 (36-19).

261 afișări
Imaginea articolului CSM Târgovişte a câştigat Cupa României

CSM Târgovişte a câştigat Cupa României

Marcatoare:

CSM Târgovişte: Coker 28 puncte, Givens 12, Zerzerunova 8, Rus 8, Şipoş 7, Samburska 4, Diaconu 3, Ciocan 2;

Sportul: Werema 19 puncte, Scarlat 6, Keith 6, Lungu 4, Williams 3, Lovasz 1..

CSM Târgovişte recucereşte Cupa României după o pauză de un sezon.

Finala mică a fost câştigată de deţinătoarea trofeului în 2011, campioana ICIM Arad, care a învins formaţia Rapid Bucureşti, cu scorul de 61-42 (40-13).

Principalele marcatoare ale partidei au fost Nagy 11 puncte, pentru ICIM, respectiv Perţa, cu 16, pentru Rapid.

După disputarea Turneului Final Four al Cupei României, la Târgovişte, baschetul feminin se pregăteşte pentru reluarea Diviziei A, care programează prima etapă a returului în 14 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici