CSU Craiova îl acuză pe arbitrul Alexandru Tudor de incompetenţă

CSU Craiova a postat pe site-ul oficial o scrisoare deschisă adresată arbitrului Alexandru Tudor, prin intermediul căreia îl acuză pe central de incopentenţă şi de faptul că în partida cu Steaua, din sferturile de finală ale Cupei României, a batjocorit cei 47 de ani de istorie a echipei oltene.

159 afișări
Imaginea articolului CSU Craiova îl acuză pe arbitrul Alexandru Tudor de incompetenţă

CSU Craiova îl acuză pe arbitrul Alexandru Tudor de incompetenţă (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Domnule Alexandru Tudor, se pare că problema dumneavoastră este una foarte gravă pentru fotbalul românesc. Reprezentaţi un caz clasic de incompetenţă, probată de atâtea ori pe stadioanele unde aţi fluierat. Vă amintim cazul destul de recent al partidei de Europa League, din august, dintre Omonia Nicossia şi Dinamo Moscova, când aţi fost scos cu poliţia de la vestiare. Se spune că fiecare om promovează într-o funcţie până când atinge primul prag de incompetenţă. Dumneavoastră aţi reuşit să ajungeţi acolo încă de la începuturile carierei de arbitru. Dovadă stă simpla căutare pe «Google» după propoziţia-cheie «Alexandru Tudor a condus excelent meciul», care nu oferă nici un rezultat", se arată în scrisoarea grupării craiovene către arbitrul Alexandru Tudor.

Nici aseară, la meciul Universităţii cu Steaua, nu aţi reuşit să vă dezminţiţi istoricul. În câteva secunde de «luciditate» aţi reuşit să batjocoriţi 47 de ani de istorie. De aceea, nici după o zi de la «reprezentaţia» dumneavoastră, sperăm că ultima, nu înţelegem de ce sunteţi atât de bine cotat de Comisia Centrală a Arbitrilor şi de ce sunteţi delegat la meciuri care depăşesc cu mult capacităţile dumneavoastră profesionale", se mai arată în scrisoare.

Oficialii clubului craiovean îi reproşează arbitrului că, prin decizia acordării penaltiului lui Raul Rusescu, a stricat sărbătoarea ultimului meci de pe stadionul "Ion Oblemenco": "Stimate domnnule Tudor, Joi, 4 decembrie 2014, «Ion Oblemenco» a fost arhiplin pentru un spectacol sportiv aşteptat de ani buni în Oltenia. Legendara arenă a României merita un meci de gală şi o intrare în istorie pe măsura performanţelor obţinute acolo de atâtea generaţii. Dumneavoastră, însă, aţi umbrit această sărbătoare cu o decizie la fel de «inspirată» ca majoritatea deciziilor importante pe care le-aţi luat pe teren în extraordinara carieră de arbitru pe care o aveţi în spate. Încă de la anunţarea brigăzii de arbitri pentru meciul cu Steaua, am crezut în buna dumneavoastră credinţă şi poate că nu ne-am înşelat. Nu am plecat urechea la zvonurile despre simpatiile dumneavoastră fotbalistice. În schimb, ne-am pus următoarea întrebare: de ce un arbitru recunoscut pentru faptul că distruge meciuri, le fragmentează şi omoară spectacolul fotbalistic de fiecare dată când are ocazia, a fost desemnat să conducă o asemenenea partidă?"

În sprijinul celor afirmate, reprezentanţii clubului craiovean au postat mai multe înregistrări video cu greşeli ale arbitrului Alexandru Tudor.

Formaţia CS Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, cu scorul de 1-0 (0-0) de echipa Steaua, în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, bucureştenii calificându-se în semifinalele competiţiei, după acest ultim meci disputat pe Stadionul Ion Oblemenco.

Rusescu a înscris în minutul 69, dintr-un penalti acordat de Alexandru Tudor pentru un fault al lui Bălgrădean asupra lui Râpă.

La finalul jocului, tehnicianul Sorin Cârţu a protestat vehement şi i-a cerut socoteală centralului Alexandru Tudor, fiind oprit cu greu de alţi reprezentanţi al grupării gazdă. Antrenorul a declarat la final că oaspeţii au înscris dintr-un penalti acordat eronat de centralul Alexandru Tudor şi că înfrângerea este nemeritată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici