CSU Ploieşti şi CS Otopeni, primele echipe calificate în semifinalele Diviziei A

Campioana la baschet masculin CSU Ploieşti şi echipa CS Otopeni sunt primele calificate în semifinalele Diviziei A, după ce au învins miercuri formaţiile BCMUS Piteşti şi CSU Braşov, obţinând scorul de 2-0 la general.

10 afișări
Imaginea articolului CSU Ploieşti şi CS Otopeni, primele echipe calificate în semifinalele Diviziei A

CSU Ploieşti şi CS Otopeni, primele echipe calificate în semifinalele Diviziei A

În deplasare, CSU Ploieşti a dispus de BCMUS Piteşti, cu scorul de 88-74, în timp ce CS Otopeni a învins pe teren propriu pe CSU Braşov, cu 85-77. În celelalte două partide ale turului I din play-off, U-Mobitelco Cluj a învins CSU Sibiu cu 99-89, egalând la general 1-1, acelaşi scor fiind şi între Energia Rovinari şi Elba Timişoara, după ce formaţia din Tg. Jiu a învins pe teren propriu, cu 86-79.

Partidele decisive se vor disputa sâmbătă, câştigătoarele urmând să se califice în semifinale. Programul acestora prevede disputele dintre CSU Ploieşti şi câştigătoarea dintre U-Mobitelco şi CSU Sibiu, respectiv câştigătoarea dintre Elba Timişoara şi Energia Rovinari cu CS Otopeni, în sistemul "cel mai bun din cinci meciuri".

Tot miercuri, în semifinalele feminine, în primul meci din cele cinci programate s-au înregistrat următoarele rezultate: MCM Târgovişte-CSM Satu Mare 95-50 şi BC Alexandria-LMK Sf. Gheorghe 71-100.

De asemenea, în lupta pentru evitarea retrogradării, în acelaşi sistem („cel mai bun din cinci meciuri”), CSM Oradea a învins pe teren propriu formaţia Rapid Bucureşti, cu scorul de 90-62.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici