Cu cine va juca Sorana Cîrstea, dacă se va califica în finala de la Miami

În zorii acestei zile s-a terminat prima semifinală a turneului WTA 1000 de la Miami.

474 afișări
Imaginea articolului Cu cine va juca Sorana Cîrstea, dacă se va califica în finala de la Miami

Cu cine va juca Sorana Cîrstea, dacă se va califica în finala de la Miami

Jucătoare de tenis Elena Rybakina, 23 de ani, locul 7 WTA, este prima finalistă de la Miami. 

Sportiva care reprezintă Kazahstan, campioană la Wimbledon, a trecut în penultimul act de favorita gazdelor, Jessica Pegula, 29 de ani, locul 3 WTA.

Rybakina s-a impus cu scorul 7-6 (3), 6-4, după o oră şi 54 de minute de joc.

Sorana Cîrstea (74 WTA) dispută cea de-a doua semifinală în această seară, de la ora 22.00, contra Petrei Kvitova (12 WTA).

Palmaresul direct este 6-4 pentru sportiva din Cehia. În vârstă de 33 de ani, Kvitova porneşte uşor favorită, la casele de pariuri, în faţa Soranei, 32 de ani, deşi românca o conduce pe adversă cu 4-1 pe suprafeţele dure.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici