Cu FCSB neînvinsă, Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul etapei a 4-a în Superligă

  • Petrolul Ploieşti a obţinut prima victorie a sezonului în Superligă şi a prins 3 locuri în cel mai bun unsprezece al etapei a patra, etapă al cărei antrenor a fost desemnat Elias Charalambous.
  • Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.
301 afișări
Imaginea articolului Cu FCSB neînvinsă, Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul etapei a 4-a în Superligă

FCSB, FC U Craiova 1948 şi UTA Arad au şi ele câte doi reprezentanţi în echipa ideală.

Iată cum arată echipa ideală etapei a 4-a:

Portar
Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - Din nou, portarul Universităţii a fost decisiv prin intervenţiile sale. Este un mare câştig pentru gruparea craioveană.

Fundaşi
Diogo Rodrigues (UTA Arad) - Aflat la debut, s-a remarcat prin cursele sale din banda dreaptă, una dintre ele fiind finalizată cu gol de către arădeni.
Joyskim Dawa (FCSB) - O nouă evoluţie sigură. Puternicul fundaş al roş-albaştrilor are un început foarte bun de sezon.
Danny Henriques (FC U Craiova 1948) - Oltenii au reuşit prima victorie din acest sezon şi datorită defensivei condusă bine de către Danny Henriques. Au bifat şi întâiul meci fără gol primit.
Valentin Ţicu (Petrolul Ploieşti) - Căpitanul "lupilor galbeni" a contribuit la victoria echipei sale cu două pase decisive.

Mijlocaşi
Andrej Fabry (UTA Arad) - Este un mijlocaş cu glezna fină. A marcat primul gol în SuperLiga României.
Jair Silva (Petrolul Ploieşti) - A participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de ploieşteni. A înscris golul care a deschis drumul Petrolului spre primul succes din sezonul curent.
Juan Bauza (FC U Craiova 1948) - A înscris golul victoriei oltenilor pe „Municipalul" din Botoşani. A fost a 10-a reuşită în 57 de meciuri jucate în principala competiţie internă.

Atacanţi
Gheorghe Grozav (Petrolul Ploieşti) - Continuă forma bună din 2023, an calendaristic în care a înscris de şase ori.
Andrea Compagno (FCSB) - Introdus la pauză, a făcut diferenţa în derby-ul etapei. A scos penalty-ul pe care tot el l-a transformat.
Doru Andrei (FC Voluntari) - A marcat pentru întâia oară în SuperLiga României, golul său fiind cel mai rapid înscris într-un meci din ultimele şapte sezoane.

Antrenorul Etapei
Elias Charalambous (FCSB - FOTO) - Reveniţi în Ghencea, în faţa a peste 28.000 de spectatori, roş-albaştrii s-au impus în derby-ul etapei şi sunt singurii cu punctaj maxim după patru runde.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici