Cu spatele blocat şi dureri chinuitoare, Simona Halep s-a calificat în sferturi la Transylvania Open

Cu toate că s-a confruntat cu dureri serioase de spate, Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de tenis Transylvania Open, învingând-o, joi seara, în optimi, pe rusoaica Varvara Graceva (81 WTA).

607 afișări
Imaginea articolului Cu spatele blocat şi dureri chinuitoare, Simona Halep s-a calificat în sferturi la Transylvania Open

Sursa foto: Transylvania Open

Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-2, după doar o oră şi 14 minute de joc.

La jumătatea primului set, Halep a făcut o mişcare bruscă ce i-a provocat dureri mari la spate. Cu toate acestea, favorita numărul 1 a continuat să lupte şi a câştigat setul cu 6-4, după care a cerut o pauză medicală, fiind necesară intervenţia fizioterapeutului.

În ciuda faptului că durerile nu au trecut, Simona Halep a făcut un set doi impecabil, câştigat categoric cu 6-2.

La interviul de după meci, ea a confirmat că i s-a blocat spatele, nu s-a mai putut mişca sau apleca şi a avut dureri foarte mari. Ea a spus că a mai trecut prin astfel de situaţii, ştia cât poate rezista, aşa că s-a mobilizat, a ignorat durerea şi a continuat.

„Am vrut să continui, am vrut să câştig, nu şiu cum am reuşit, dar mă bucur, pentru că acesta e principiul meu de bază, nu renunţa niciodată. Am simţit că fiind acasă, trebuie să lupt mai mult.”, a spus Simona Halep, în admiraţia Alexandrei Dulgheru, care i-a luat interviul.

În sferturile de finală de la Transylvania Open se va disputa încă un duel 100% românesc, Simona Halep urmând să o întâlnească pe Jaqueline Cristian.

Vorbind despre acest meci, Simona Halep a mai spus: „E întodeauna dificil să joci împotriva unei compatrioate, dar mă voi concentra doar asupra jocului meu şi asupra a ceea ce am de făcut.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici