Cuantumul premiilor destinate gimnastelor din echipa naţională va fi dublat

Cuantumul premiilor destinate gimnastelor din echipa naţională, care au câştigat medalia de aur la Campionatul European, va fi dublat, a anunţat premierul Victor Ponta.

282 afișări
Imaginea articolului Cuantumul premiilor destinate gimnastelor din echipa naţională va fi dublat

Cuantumul premiilor destinate gimnastelor din echipa naţională va fi dublat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

El a precizat, la Antena 3, că şi ceilalţi membri ai delegaţiei României vor fi premiaţi.

"Prin ordin al ministrului se dublează toate premierile. Se premiază şi antrenorii care au depistat sportivii şi care au lucrat cu ei, coregrafii, medicii, asistente, maseuri. Faptul că întreaga echipă este premiată cred că este un gest corect, pentru că în spatele oricărei fete care e acolo la sol, la bârnă, la paralele şi obţine un rezultat extraordinar, dincolo de cei doi antrenori pe care îi ştim toată ţara şi îi preţuim, cred că este o echipă foarte mare care lucrează zi de zi", a spus Ponta, aflat în studiou alături de gimnaste, dar şi de Corina Creţu şi Ecaterina Andronescu, care ocupă primele două poziţii pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

Echipa feminină de gimnastică a României a câştigat, sâmbătă, medalia de aur, la Campionatul European de la Sofia, cea de argint revenind Marii Britanii, iar medalia de bronz, echipei Rusiei.

La ediţia din 2012 a Campionatului European, echipa de senioare a României a cucerit medalia de aur, cea din 2014 fiind al şaptea din palmaresul echipei tricolore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici