Culturistul Viorel Ristea a murit la 28 de ani - VIDEO

Viorel Ristea a murit în timp ce se pregătea pentru participarea la Fitness Universe Weekend, din Miami. I se spunea Schwarzennegger de România. Inima sportivului de 28 ani a încetat să mai bată ieri, la ora 17:00, ora României.

2142 afișări
Imaginea articolului Culturistul Viorel Ristea a murit la 28 de ani - VIDEO

Culturistul Viorel Ristea a murit la 28 de ani

Avea în palmares un loc 3 obţinut în 2009 în cadrul concursului Musclemania Universe din Las Vegas.

Supranumit Schwarzenegger de România, Ristea a lucrat cinci ani la Poştă, a fost manager de casă de producţie şi apoi consilier local la Primăria sectorului 4. S-a lăsat de politică pentru că vroia să ajungă campion mondial. A fost căsătorit câţiva ani însă a renunţat la mariaj pentru a se dedica sportului.

"A fost un om deosebit, un foarte bun coleg şi un băiat foarte serios şi cinstit, un om extraordinar", îl descrie antrenorul de fitness Octavian Hart, fost coleg de competiţii cu Viorel. "Ne-am cunoscut prin 2004-2005 la antrenamente şi el a fost cel care mi-a facilitat participarea la competiţiile din America unde am mers în 2007", îşi mai aminteşte acesta. Ambiţia lui Viorel Ristea şi pasiunea pentru bodybuilding au fost definitorii pentru cariera sa. "Un băiat ca el ajuns la aşa o performanţă nu poate fi niciodată mulţumit şi îşi doreşte mai mult, e cumva firesc şi uman să fie aşa. Important este ca Viorel să rămână în amintirea celor care l-au cunoscut şi nu numai pentru ce a făcut, pentru performanţele sale", mai spune Octavian Hart.

Citeşte mai multe despre moartea culturistului Viorel Ristea pe www.adevarul.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici