Cum a evitat Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, şă-şi dea demisia după tragerea la sorţi pentru Europeanul din 2020: Nu puteam să fac asta!

Selecţionerul Turciei, Mircea Lucescu, a fost la un pas să îşi dea demisia de pe banca Semilunei. Antrenorul a precizat după tragerile la sorţi că dacă Turcia ar fi căzut în aceeaşi grupă cu România, ar fi renunţat la postul său.

2981 afișări
Imaginea articolului Cum a evitat Mircea Lucescu, selecţionerul Turciei, şă-şi dea demisia după tragerea la sorţi pentru Europeanul din 2020: Nu puteam să fac asta!

Mircea Lucescu, selecţionerUL Turciei, după tragerea la sorţi pentru Europeanul din 2020: Dacă eram cu România în grupă îmi dădeam demisia

"România are o grupă grea. Cu Spania însă a avut mereu meciuri bune, meciuri echilibrate, eu zic că e favorită acolo.

Sunt fericit că nu am căzut cu România. I-am zis lui Răzvan:

<<Dacă cădeam cu România îmi dădeam demisia, nu puteam să fac asta>>

Mă ţineam de cuvânt!

Îmi amintesc meciul pe care l-am jucat contra lui Răzvan, mi-a fost imposibil de greu", a spus Mircea Lucescu, la finalul tragerilor la sorţi.

Turcia face parte din grupa H, unde se va întâlnie cu Franta, Islanda, Albania, Moldova şi Andorra.

"Aştept ca jucătorii mei să fie titulari la echipele de club, pentru că doar aşa vor putea face faţă ritmului competiţiei ", a mai spus Lucescu Senior, care a avut şi un mesaj pentru selecţionerul României, Cosmin Contra:

"Îi doresc să califice echipa. Voi fi alături de el cu tot, tot ce îi pot da eu".

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici