Cum poate Nadal recâştiga locul 1 mondial de la Alcaraz pe finalul sezonului de tenis

Spaniolul Rafael Nadal poate termina anul pe primul loc în clasamentul mondial, ceea ce pare a fi obiectivul său la final de sezon. El are şansa de a-l detrona pe compatriotul său Carlos Alcaraz, după Mastresul de la Paris.

224 afișări
Imaginea articolului Cum poate Nadal recâştiga locul 1 mondial de la Alcaraz pe finalul sezonului de tenis

Cum poate Nadal recâştiga locul 1 mondial de la Alcaraz pe finalul sezonului de tenis

Cursa pentru a termina anul pe primul loc mondial se va reduce, cel mai probabil, înte cei doi spanioli. Carlos Alcaraz deţine în acest moment poziţia de lider al clasamentului şi are ca obiectiv clar să îşi asigure primul loc 1 la sfârşitul anului. Rafael Nadal are şi el o şansă decentă, legendarul jucător jucându-şi şansele la Masters-ul de la Paris, dar şi la ATP Finals.

Înainte de începerea Mastersului de la Paris, Nadal se afla în urma lui Alcaraz cu 920 de puncte, dar, spre deosebire de Alcaraz, Nadal nu are puncte de apărat. El nu a jucat deloc în această parte a anului trecut, ceea ce face ca fiecare punct câştigat să fie unul în plus.

Alcaraz are 90 de puncte de apărat la Paris, ceea ce nu este foarte mult, dar şi-ar putea pierde locul chiar în această săptămână dacă Nadal câştigă evenimentul iar compatriotul său pierde înainte de sferturi. Amândoi îşi vor păstra toate punctele de la ATP Finals, aşa că, cel mai probabil, totul va depinde de cum se vor descurca în această săptămână.

Alcaraz era cât pe ce să se retragă de la Paris din cauza unei probleme la genunchi, dar va juca şi va asigura un final de an foarte interesant în ceea ce priveşte lupta pentru poziţia de lider mondial la finele sezonului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici