Cum se antrenează echipa naţională de rugby - FOTO, VIDEO

Componenţii echipei naţionale de rugby, intitulaţi stejarii, au un program de pregătire dificil pentru Cupa Mondială din Noua Zeelandă.

290 afișări
Imaginea articolului Cum se antrenează echipa naţională de rugby - FOTO, VIDEO

Cum se antrenează echipa naţională de rugby (Imagine: www.frr.ro)

Miercuri dimineaţa, stejarii au fost în Parc Aventura din Braşov, unde au mers pe sârmă, s-au căţărat pe frânghie şi au traversat un lac pe scripete.

Dupa amiază, stejarii au cărat saci cu 30 kg de nisip, au făcut tracţiuni la bară, au rostogolit cauciucuri şi s-au târât pe burtă pe sub gărduleţe, informează frr.ro.

VEZI AICI FOTOGRAFII CU ANTRENAMENTELE

Echipa naţională de rugby a României se antreează pentru participarea la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, ce va avea loc în perioada septembrie - octombrie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici