Cum va petrece Leo Messi Crăciunul? Campionul mondial se pregăteşte de sărbătoare

După ce a câştigat Cupa Mondială şi s-a bucurat de sărbătorirea acesteia acasă, în Argentina, Lionel Messi s-a îndreptat spre oraşul natal Rosario pentru a petrece sărbătorile de Crăciun alături de familie şi prieteni, inclusiv alături de atacantul uruguayan Luis Suarez.

534 afișări
Imaginea articolului Cum va petrece Leo Messi Crăciunul? Campionul mondial se pregăteşte de sărbătoare

Sursa foto: MediafaxFoto

Presa argentiniană a relatat joi că Suarez a sosit cu un zbor privat de la Montevideo, însoţit de partenera sa Sofia Balbi şi de copiii lor. El şi Messi au devenit prieteni apropiaţi atunci când au jucat împreună la clubul spaniol Barcelona.

Peste cinci milioane de oameni au ieşit marţi pe străzile din Buenos Aires pentru a o felicita pe "la Scaloneta", dar, oraşul fiind supraaglomerat, jucătorii au trebuit să fie extraşi dinmmulţime cu elicopterul, înainte ca Messi şi Angel Di Maria să se plece apoi la Rosario.

Căpitanul Argentinei va petrece sărbătorile în locuinţa sa de la Kentucky Country Club, iar presa locală a relatat că multe vedete internaţionale din fotbal urmează să se alăture starului lui PSG, inclusiv fostul mijlocaş spaniol Andres Iniesta şi fostul atacant argentinian Sergio Aguero.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici