Cupa Africii pe Naţiuni va avea loc în Guineea Ecuatorială

Cupa Africii pe Naţiuni (CAN) va avea loc în Guineea Ecuatorială, între 17 ianuarie şi 8 februarie 2015, a anunţat, vineri, Confederaţia Africană de Fotbal (CAF), care a căutat alternative după ce Maroc a cerut amânarea competiţiei.

106 afișări
Imaginea articolului Cupa Africii pe Naţiuni va avea loc în Guineea Ecuatorială

Cupa Africii pe Naţiuni va avea loc în Guineea Ecuatorială (Imagine: Shutterstock)

Naţionala din Guineea Ecuatorială va fi calificată din oficiu. Această echipă fusese descalificată, în iulie, de CAF, din preliminariile CAN, deoarece folosise un fotbalist fără drept de joc.

Marocul obţinuse iniţial dreptul de a organiza CAN-2015, dar a cerut amânarea competiţiei din cauza răspândirii virusului Ebola. CAF a refuzat să schimbe datele de disputare, astfel că i-a retras Marocului organizarea.

Guineea Ecuatorială a mai organizat CAN în 2012, împreună cu Gabonul. Malabo, Bata, Mongomo şi Ebebiyin vor fi acum oraşele gazdă, iar tragerea la sorţi a partidelor din faza finală va avea loc la 3 decembrie, la Malabo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici