Cupa Davis 2019 | Canada, prima finalistă. Cu cine ar putea lupta în finală

Echipa Canadei a reuşit, sâmbătă, să obţină calificarea în finala Cupei Davis, învingând echipa Rusiei.

825 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis 2019 | Canada, prima finalistă. Cu cine ar putea lupta în finală

Cupa Davis 2019 | Canada, prima finalistă. Cu cine ar putea lupta în finală

Prima finalistă a competiţiei a fost decisă de meciul la dublu. În primul meci, Andrey Rublev (23 ATP) l-a învins pe Vasek Pospisil (150 ATP), scor 6-4, 6-4, după un meci care a durat o oră şi 25 de minute.

Canadienii au reuşit să rămână în cursa pentru finală după victoria obţinută de Denis Shapovalov (15 ATP) împotriva lui Karen Khachanov, scor 6-4, 4-6, 6-4.

Echipa Canadei, formată din Vasek Pospisil şi Denis Shapovalov, s-a impus în faţa echipei Rusiei, alcătuită din Karen Khachanov şi Andrey Rublev, cu scorul de 6-3, 3-6, 7-6(5). Victoria Canadei a fost obţinută după două ore şi 6 minute de joc.

 

Cea de-a doua finalistă a Cupei Davis va fi câştigătoarea înfruntărilor dintre Marea Britanie şi Spania.

Rusia - Canada, scor 1-1, în semifinalele Cupei Davis. Prima finalistă se decide la dublu

Echipele masculine de tenis ale Rusiei şi Canadei se află la egalitate, scor 1-1, în prima semifinală a Cupei Davis, care se desfăşoară sâmbătă, la Madrid, în arena „Caja Magica”.

Rusia a trecut la conducere după primul meci al zilei de sâmbătă din Cupa Davis. Andrey Rublev (23 ATP) l-a învins pe Vasek Pospisil (150 ATP), scor 6-4, 6-4, după un meci care a durat o oră şi 25 de minute.

Canadienii au reuşit să rămână în cursa pentru finală după victoria obţinută de Denis Shapovalov (15 ATP) împotriva lui Karen Khachanov, scor 6-4, 4-6, 6-4.

Rusia conduce Canada, 1-0, în semifinale. Rublev, victorie contra lui Pospisil

Echipa masculină de tenis a Rusiei conduce reprezentativa similară a Canadei, scor 1-0, în semifinalele Cupei Davis, care se dispută la Madrid, sâmbătă.

Andrey Rublev (23 ATP) a adus primul punct Rusiei, după victoria obţinută în două seturi contra lui Vasek Pospisil (150 ATP), scor 6-4, 6-4. Partida s-a încheiat după o oră şi 25 de minute.

Al doilea meci al zilei dintre Rusia şi Canada, care va începe în jurul orei 13:45, îi va pune faţă în faţă pe Karen Khachanov (17 ATP) şi Denis Shapovalov (15 ATP).

În partida de dublu, care poate fi decisivă în vederea calificării în finala Cupei Davis, se vor întâlni cuplurile Andrey Rublev/ Karen Khachanov şi Vasek Pospisil/ Denis Shapovalov.

A doua semifinală, cea dintre Marea Britanie şi Spania, va începe în jurul orei 18:30, ora României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici