Cupa Davis: România - Rusia, scor 0-2, după prima zi

Echipa Rusiei conduce, cu scorul de 2-0, în faţa reprezentativei României, după primele două meciuri de simplu disputate, vineri, în Sala Transilvania din Sibiu, în cadrul turului întâi al Grupei Mondiale a Cupei Davis.

33 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis: România - Rusia, scor 0-2, după prima zi

Cupa Davis: România - Rusia, scor 0-2, după prima zi (Imagine: Mediafax Foto)

După ce Marat Safin l-a învins, în primul meci, pe Victor Crivoi, scor 7-6 (5), 6-4, 6-4, a fost rândul lui Mihail Iujnâi să se impună în faţa jucătorului român Victor Hănescu, cu scorul de 6-4, 6-2, 6-4.

Sâmbătă, de la ora 13.00, va avea loc meciul de dublu dintre perechile Marius Copil/Horia Tecău şi Teimuraz Gabaşvili/Dmitri Tursunov, iar duminică sunt programate ultimele două partide de simplu.

Rusia mai are nevoie de un meci câştigat pentru a se califica în faza următoare a competiţiei.

Câştigătoarea acestei întâlniri va evolua, în sferturile de finală ale Cupei Davis, împtriva învingătoarei dintre Suedia şi Israel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici