Cupa Davis – Spania s-a calificat în Grupa Mondială, în dauna României

Echipa de tenis a României a fost învinsă de Spania în Cupa Davis, în barajul de calificare în Grupa Mondială, după ce Roberto Bautista Agut a trecut de Marius Copil, în a patra partidă a confruntării, scorul general devenind 3-1.

333 afișări
Imaginea articolului Cupa Davis – Spania s-a calificat în Grupa Mondială, în dauna României

Cupa Davis – Spania s-a calificat în Grupa Mondială, în dauna României

Partida s-a disputat în Spania, la Puente Romano Club de Tenis din Marbella. În prima zi, Gabi Adrian Baitan şi Marius Copil au suferit înfrângeri în faţa lui Roberto Bautista Agut, respectiv Carlos Alcaraz.

În primul meci al celei de a doua zi a confruntării, dublul alcătuit din Horia Tecău şi Marius Copil au învins perechea formată din Alejandro Davidovich Fokina şi Pedro Martinez, în două seturi, cu 7-6, 6-4.

Meciul numărul 4 i-a adus faţă în faţă pe Marius Copil şi Roberto Bautista Agut. Ibericul a rezolvat calificarea în Grupa Mondială, obţinând a treia victorie a Spaniei, cu un categoric 6-2, 6-3.

Ca urmare, meciul dintre Gabi Adrian Baitan şi Carlos Alcaraz nu s-a mai disputat.

Pentru Horia Tecău acesta a fost ultimul meci al carierei, el anunţându-şi încă de anul trecut retragerea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici