Cupă Mondială feminină de fotbal. Italia a învins Argentina, Germania a zdrobit Maroc

La competiţia organizată în Australia şi Noua Zeelandă, luni va intra în competiţie Brazilia.

124 afișări
Imaginea articolului Cupă Mondială feminină de fotbal. Italia a învins Argentina, Germania a zdrobit Maroc

Cupă Mondială feminină de fotbal. Italia a învins Argentina, Germania a zdrobit Maroc

În primul meci al zilei, Italia a învins Argentina, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 87. În urma acestui rezultat, Italia ajunge pe locul doi în clasamentul grupei G, la egalitate de puncte cu Suedia. Pe locurile trei şi patru se află Argentina şi Africa de Sud, ambele fără puncte adunate în prima etapă a competiţiei.

În al doilea meci al zilei, Germania a învins la scor Maroc. A fost 6-0 pentru europencele care au beneficiat de două autogoluri ale adversarelor. Din Grupa F mai fac parte Columbia şi Coreea de Sud.

Luni în ultimul meci al zilei se vor întâlni Brazilia şi Panama. În prima întâlnire a Grupei F, Franţa şi Jamaica au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Campionatul Mondial feminin de fotbal se desfăşoară pe stadioane din Australia şi Noua Zeelandă. 32 de echipe participă la competiţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici