Cupa României la handbal feminin nu se va disputa în sezonul 2008-2009

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că în sezonul 2008-2009 se va organiza doar Cupa României la masculin.

12 afișări
Imaginea articolului Cupa României la handbal feminin nu se va disputa în sezonul 2008-2009

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu (Imagine: Mediafax Foto)

Competiţia feminină nu a avut loc nici în sezonul trecut, Cristian Gaţu explicând motivul: "Membrii Comisiei Tehnice din cadrul federaţiei au votat ca în Cupa Cupelor să aibă drept de joc echipa clasată pe locul secund în Liga Naţională, nu câştigătoarea Cupei României, cum era până acum. Aşa că nu se mai dispută competiţia nici în acest sezon şi se merge pe acelaşi sistem de calificare în cupele europene".

La masculin, Cupa României va avea loc între 13 şi 16 mai, cu participarea echipelor de pe locurile 1-8 în Liga Naţională. În faza sferturilor se va juca în conformitate cu Tabela Berger (locul 1 cu locul 8, locul 2 cu locul 7, locul 3 cu locul 6 şi locul 4 cu locul 5), echipele învingătoare urmând a disputa semifinalele, în 14 mai. Finala Cupei României este programată în 16 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici