Cupa României la handbal feminin se va relua din sezonul viitor

Preşedintele FR Handbal Cristian Gaţu a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că din sezonul viitor se va organiza Cupa României, la masculin şi feminin, după încheierea Ligii Naţionale.

46 afișări
Imaginea articolului Cupa României la handbal feminin se va relua din sezonul viitor

Cupa României la handbal feminin se va relua din sezonul viitor (Imagine: Mediafax Foto)

"Începând din sezonul 2010-2011, se va organiza şi Cupa României la feminin, care a fost întreruptă în ultimele sezoane. Va fi acelaşi sistem de joc, la feminin şi masculin, cu primele opt clasate din Liga Naţională, care vor lupta pentru Cupa României, în cadrul unui turneu. De asemenea, înaintea începerii fiecărui sezon, de acum înainte, vom organiza şi Supercupa României, şi la fete şi la băieţi", a declarat Cristian Gaţu, care participă la Braşov, la şedinţa Consiliului de Administraţie al FR Handbal.

În acest sezon, FR Handbal va organiza Cupa României, doar la masculin, la Braşov, între 19 şi 22 mai. În situaţia calificării unei echipe româneşti într-o finală a cupelor europene, jocurile se vor desfăşura după acelaşi program, în zilele de 13-16 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici