Curtean, Romera şi Tiago Almeida, suspendaţi câte două etape de către Comisia de Disciplină

Fotbaliştii Alexandru Curtean, Romera Navarro şi Tiago Almeida au fost suspendaţi câte două etape, în timp ce Gabriel Vaşvari, Iulian Carabela şi Olimpiu Moruţan au primit o etapă de suspendare din partea Comisiei de Disciplină, scrie lpf.ro.

153 afișări
Imaginea articolului Curtean, Romera şi Tiago Almeida, suspendaţi câte două etape de către Comisia de Disciplină

Curtean, Romera şi Tiago Almeida, suspendaţi câte două etape de către Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină a dictat şi penalităţi sportive cuprinse între 4.500 şi 740 de lei pentru cei şase jucători suspendaţi, ca urmare a faptului că au fost trimişi la cabine mai devreme pentru "roşu" direct sau cumul de cartonaşe galbene. Şedinţa Comisiei de Discilină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc miercuri, 23 august. Cea mai mare suspendare, a lui Curtean, a venit în urma faptului că a jignit oficialii jocului cu FC Voluntari (1-2).

Redăm integral, mai jos, comunicatul oferit de către membrii Comisiei de Disciplină, publicat pe site-ul lpf.ro:

"Întrunită miercuri, 23.08.2017, Comisia de Discipină din cadrul FRF a luat următoarele decizii:

1. FC Voluntari vs CS Gaz Metan Mediaş – Incidente – În baza art. 65.a, se sancţionează jucătorul CURTEAN ALEXANDRU (CS Gaz Metan Mediaş) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 4.500 lei.

2. CSM Poli Iaşi vs FC Dinamo – Incidente – În baza art. 82.1 şi 3.a şi art. 83.7, cu aplicarea art.12, 14 bis şi 15, se sancţionează clubul CSM Poli Iaşi cu “Avertisment”.

3. FC Dinamo vs ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe – Eliminare, incidente – În baza art. 63.1.b + 63.2.4, se sancţionează jucătorul ROMERA NAVARRO JOAO ANTONIO (FC Dinamo) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 3.000 lei; În baza art. 82.1.3.b, raportat la art. 83.2.c, cu aplicarea 54.2 şi 6 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo cu “Avertisment”.

4. FC Astra Giurgiu vs CSM Poli Iaşi – Eliminări – În baza art. 63.1.b + 63.2.4.a, se sancţionează jucătorul MONTEIRO DE ALMEIDA TIAGO MIGUEL (CSM Poli Iaşi) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 3.000 lei; În baza art. 63.1.g + 63.2.1, se sancţionează jucătorul MOISE ROMARIO (FC Astra) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei.

5. CS Gaz Metan vs ACS Poli Timişoara – Eliminare – În baza art. 63.1.g + 63.2.1, se sancţionează jucătorul VAŞVARI GABRIEL (ACS Poli Timişoara) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei.

6. ACS Juventus Bucuresti vs FCSB – Eliminare – În baza art. 63.1.g + 63.2.1, se sancţionează jucătorul CARABELA IULIAN (ACS Juventus Bucureşti) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei.

7. FC Botoşani vs CS Concordia Chiajna – Eliminare – În baza art. 63.1.g + 63.2.1, se sancţionează jucătorul MORUŢAN OLIMPIU (FC Botoşani) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 lei", se arată în comunicatul oficialilor forului de conducere al fotbalului românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici