Dacă eşti un club care se respectă, într-unul dintre campionatele mari de fotbal ale Europei, clar trebuie să bagi mâna adânc în buzunar ca s-o demonstrezi

  • Manchester United cheltuieşte 316 de milioane de euro anual pe salarii
  • Barcelona este echipa cu cele mai mari salarii din lumea fotbalului
  • Ronaldo câştigă mai mult din sponsorizări: 40 de milioane de euro pe an
201 afișări
Imaginea articolului Dacă eşti un club care se respectă, într-unul dintre campionatele mari de fotbal ale Europei, clar trebuie să bagi mâna adânc în buzunar ca s-o demonstrezi

Campionatele tari se bat în zerouri

Dacă eşti un club care se respectă, într-unul dintre campionatele mari de fotbal ale Europei, clar trebuie să bagi mâna adânc în buzunar ca s-o demonstrezi.

Surprinzător, în Anglia, nu campioana Liverpool dă salariile cele mai mari. Cluburile din Manchester au cei mai bine plătiţi jucători din Premier League.

Portarul lui United, David de Gea, este în top, cu un venit anual de aproape 22 de milioane de euro. În Spania, doar Real şi Barca se iau la trântă cu echipele din Anglia.

Hazard este Mister Money in the Bank printre galactici, câştigând 23 de milioane de euro pe an. Dar nici măcar nu se apropie de Messi pentru că argentinianul are un  salariu de peste 70 de milioane de euro.

El şi Cristiano Ronaldo sunt mereu în competiţie, dar portughezul este departe de Messi când vine vorba de încasările de la club. 

Totuşi, cu un contract de 31 de milioane de euro pe an la Juventus, Ronaldo eclipsează orice alt jucător din Italia.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici