Daily Mail: Gerard Pique, discuţii cu reprezentanţi ATP despre posibila înfiinţare a unei competiţii

Gerard Pique, o prezenţă destul de constantă în tribunele marilor turnee de tenis atunci când timpul i-o permite, a fost mai mult decât un simplu spectator la turneul organizat de ion Ţiriac în capitala Spaniei, scrie DailyMail.

328 afișări
Imaginea articolului Daily Mail: Gerard Pique, discuţii cu reprezentanţi ATP despre posibila înfiinţare a unei competiţii

Daily Mail: Gerard Pique, discuţii cu reprezentanţi ATP despre posibila înfiinţare a unei competiţii

Fundaşul Barcelonei a mers la Madrid pentru a discuta cu reprezentanţii ATP posibilitatea de a se implica, alături de alţi câţiva prieteni, într-un nou proiect: Cupa Mondială a tenisului masculin. Formatul ar urma să ofere o soluţie alternativă Cupei Davis: o săptămână de întrecere pe echipe, între 16 naţiuni. Ibericul în vârstă de 30 de ani este implicat deja ca antreprenor, pe piaţa jocurilor video.

În ianuarie 2015, Pique a lansat Golden Manager, un joc de fotbal care a ajuns, în doar 24 de ore din momentul lansării, pe prima poziţie în topul vânzărilor în App Store. Fundaşul conduce o companie cu 30 de angajaţi în Barcelona şi lasă de înţeles că următoarea sa investiţie ar putea aduce o mini-revoluţie în tenis.

Pentru a atrage cei mai buni jucători din tenis, reprezentanţii circuitului doresc să pună la bătaie premii în bani constente, ceea ce nu se întâmplă la Cupa Davis. Gerard Pique are însă concurenţă serioasă pentru a achiziţionarea pachetului competiţiei.

Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Luis Figo, Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Gică Hagi şi Gică Popescu - sunt doar câteva exemple de fotbalişti care şi-au făcut apariţia în tribunele turneelor de tenis de-a lungul anilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici