Daily Record: Reuşita extraordinară a lui Onofraş a refuzat victoria lui Rangers

Presa scoţiană admiră şi regretă în acelaşi timp golul spectaculos reuşit de Marius Onofraş în meciul Unirea Urziceni – Glasgow Rangers, scor 1-1, în etapa a IV-a a grupei G a Ligii Campionilor.

22 afișări
Imaginea articolului Daily Record: Reuşita extraordinară a lui Onofraş a refuzat victoria lui Rangers

Daily Record: Reuşita extraordinară a lui Onofraş a refuzat victoria lui Rangers (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Rangers rămâne ancorată pe ultimul loc după ce lovitura târzie a lui Onofraş i-a refuzat victoria la Bucureşti. McCulloch a adus echipa oaspete în avantaj, dar golul minunat al lui Onofraş, venit după o reuşită extraordinară, l-a anulat", a scris Daily Record.

Site-ul oficial al grupării scoţiene regretă reuşita lui Onofraş. "Unirea a reuşit o egalare târzie, frângând inimile jucătorilor lui Walter Smith. Onofraş a prins o torpilă de la 25 de metri, învingându-l pe McGregor. În minutul 78, McCulloch a dus pe Rangers în avantaj cu o lovitură teribilă, spre bucuria celor 1.800 de fani veniţi la Bucureşti. Dar Onofraş a egalat zece minute mai târziu", a comentat sursa citată.

Postul STV a notat: "Ce gol egalizator! Onofraş a prins un şut năprasnic, perfect. McGregor a fost neputincios".

The Times a notat că "speranţele de calificare ale lui Rangers sunt încă în viaţă, chiar dacă o victorie importantă cu 1-0 a fost stopată de golul lui Onofraş".

Sky Sports a subliniat că trupa lui Walter Smith a arătat mult mai bine decât acum două săptămâni. "Din păcate, jucătorii scoţieni n-au putut ţine de rezultat, golul spectaculos al lui Onofraş aducând egalarea pentru gazde. Reuşita fantastică a lui Onofraş ne rupe inimile şi împiedică o victorie vitală pentru Rangers", a comentat postul britanic.

"Șansele de calificare ale lui Rangers au suferit o lovitură, după ce echipa din Glasgow a fost egalată în final. Şansele de a accede în optimi par să se fi încheiat", a scris BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici