Damian: Lopez Caro va răspunde în faţa organelor abilitate pentru ceea ce face

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Vaslui, Ciprian Damian, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că tehnicianul Juan Ramon Lopez Caro, care a anunţat prin intermediul unei case de avocatură că şi-a reziliat contractul, va răspunde în faţa organelor abilitate pentru ceea ce face.

19 afișări
Imaginea articolului Damian: Lopez Caro va răspunde în faţa organelor abilitate pentru ceea ce face

Damian: Lopez Caro va răspunde în faţa organelor abilitate pentru ceea ce face (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Pentru ceea ce face Lopez Caro va răspunde în faţa organelor abilitate. Deocamdată, din punctul nostru de vedere el are contractul suspendat. Noi nu am încetat contractul cu el, este o acţiune unilaterală, noi l-am citat conform deciziei luate în şedinţa Consiliului de Administraţie din 8 octombrie şi i-am dat termen de 10 zile, respectiv 18 octombrie pentru a se prezenta la club legat de cercetarea disciplinară la care este supus. Noi am acţionat conform Codului Muncii, iar dacă el a considerat că trebuie să-şi rezilieze contractul de muncă e fix problema lui. Clubul îl aşteapă la 18 octombrie pentru a se clarifica situaţia lui legată de încălcările Codului Muncii, el va trebui să dovedească faptul că noi i-am încălcat grav contractul. Demisia antrenorilor secunzi şi declaraţiile acestora arată cine a încălcat de fapt contractul de muncă", a spus Damian.

Tehnicianul spaniol Juan Ramon Lopez Caro a anunţat, într-un comunicat dat publicităţii, sâmbătă, de casa de avocatură Chiuariu &Asociaţii, că şi-a reziliat contractul cu FC Vaslui şi va acţiona în justiţie gruparea vasluiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici