Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Mihai Stoica să stea în banca lui, nu să scrie de mine

Antrenorul CFR-ului a fost extrem de supărat după ce MM Stoica a comentat ironic pe facebook suspendarea de două etape pe care a primit-o tehnicianul. Petrescu cere comisiilor să se sesizeze şi să-l suspende, pe baza acestei probe şi spune că oriunde în lume MM Stoica ar fi exclus din orice funcţie.

236 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Mihai Stoica să stea în banca lui, nu să scrie de mine

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Mihai Stoica să stea în banca lui, nu să scrie de mine

Oficialul FCSB a continuat disputa de la distanţă cu Dan Petrescu, când a ironizat suspendarea primită de acesta şi pe care o consideră prea blândă. “Bursucul” a fost extrem de supărat de postarea lui MM Stoica de pe facebook. “Am văzut că era “fericit” că am primit doar două etape. Ce am primit eu a primit şi Pintilii. El a fost judecat ca mine, dar noi nu comentăm. Nu este normal ca un conducător de la altă echipă să comenteze pe facebook despre antrenorul altei echipe. Orice conducător din lume ar fi suspendat pe loc. Ce mai caută în funcţie? Nu ai voie, e ilegal! Nu înţeleg ce fac comisiile. Să ia facebook-ul să vadă! Trebuie suspendaţi oamenii care se iau de alţii. Dacă vedeţi într-o altă ţară aşa ceva eu mă las de antrenorat. Nici în Bangladesh nu e aşa ceva! Să stea în banca lui, nu să scrie de mine. Sau, dacă scrie, să fie suspendat. N-aş putea să fac niciodată aşa ceva. M-aţi văzut pe mine ironic vreodată?”, a spus Dan Petrescu, care a fost sunat de Gigi Becali înainte de duelul cu FCSB: “M-a sunat şi mi-a spus că nu are nimic cu mine, dar nu mi-a zis că mă aşteaptă la Steaua. Mie nu-mi place să vorbesc cu adversarii la telefon sau la televizor”.

Petrescu este de părere că presiunea pusă de FCSB pe arbitraj şi-a făcut efectul, la meciul direct. “Sigur şi-a făcut efectul. Trebuia să primim un penalty clar ca lumina zilei. Au fost decizii în două meciuri în care CFR a fost dezavantajată, cu Iaşi şi Steaua. Dar se spune că CFR e ajutată de arbitri. A fost o supărare foarte mare pentru mine. Când eşti egalat în minutul 92 nu ai cum să fii mulţumit. Ne pare foarte rău, trebuia gestionat altfel finalul de meci. Nu putem spune că este un rezultat just”, a spus Petrescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici