Dan Petrescu ar putea rata meciul dintre Celtic şi CFR, din Europa League, după ce i s-a făcut rău

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu (51 de ani), ar putea rata partida din grupele Europa League, pe care elevii săi o va disputa, joi, cu Celtic, după ce i s-a făcut rău în hotelul unde era cazat.

271 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu ar putea rata meciul dintre Celtic şi CFR, din Europa League, după ce i s-a făcut rău

Dan Petrescu ar putea rata meciul dintre Celtic şi CFR, din Europa League, după ce i s-a făcut rău

La conferinţa de presă, antrenorul secund al lui CFR Cluj, Alin Minteuan, i-a ţinut locul lui Dan Petrescu care a rămas în hotelul din centrul oraşului Glasgow, din cauză că a acuzat stări de rău.

”Ne dorim ca Dan să fie alături de noi, începând cu dimineaţa zilei de mâine, nu după amiază. Nu este o problemă gravă şi noi îl dorim pe banca tehnică, dar, în caz contrar, vom fi pregătiţi să aranjăm echipa pentru meci”.

Jucătorul CFR-ului, Giedrius Arlauskis, a adăugat: ”Înainte să plecăm la stadion, Dan Petrescu a spus că nu se simte bine, dar noi ştim că el este un luptător. Cred că va fi bine. Chiar dacă nu va fi refăcut complet, el va fi cu noi, sunt sigur. De asta suntem atât de încrezători în el”.

Celtic Glasgow – CFR Cluj, din grupele Europa League, se joacă joi, începând cu ora 22:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici