Dan Petrescu: Favorită la calificare rămâne Hamburg

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, joi seară, la finalul meciului din deplasare cu SV Hamburg, scor 0-0, din prima manşă a turului întâi al Cupei UEFA, că favorită pentru calificare rămâne formaţia germană, informează FC Unirea.

9 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Favorită la calificare rămâne Hamburg

Dan Petrescu: Favorită la calificare rămâne Hamburg

"A fost un meci excelent, echipa mea şi-a creat numeroase ocazii de gol şi meritam să înscriem cel puţin o dată, dar imprecizia la ultima pasă ne-a costat. Nu pot spune că e un rezultat istoric, era istoric dacă învingeam. Totuşi, este un rezultat foarte bun, care ne ţine în cursa pentru calificare. Favorită este însă tot Hamburg, o echipă care are experienţă europeană cu mult superioară nouă", a spus Dan Petrescu.

Antrenorul echipei Unirea a afirmat că meciul retur va fi mult mai dificil. "Partida de la Urziceni va fi mult mai grea, deoarece orice gol marcat de Hamburg are valoare dublă. Încerc să mă abţin să comentez arbitrajul, dar consider că am avut cel puţin un penalti neacordat. M-am agitat mai puţin la acest meci, de vină a fost şi costumul, pentru că de obicei eram în trening, care îmi permitea mişcări mai largi", a comentat Petrescu.

Echipa Unirea Urziceni a debutat cu o remiză în cupele europene, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, joi, în deplasare, în compania formaţiei germane SV Hamburg, în prima manşă a turului I al Cupei UEFA. Partida retur este programată în 2 octombrie, la Urziceni.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici