Dan Petrescu, în vizită la echipa de Fed Cup a României

Antrenorul liderului CFR Cluj, Dan Petrescu, le-a făcut, joi, o vizită fetelor din echipa de FED Cup a României, care se pregătesc pentru meciul cu reprezentativa Canadei, a anunţat site-ul grupării ardelene.

271 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, în vizită la echipa de Fed Cup a României

Dan Petrescu, în vizită la echipa de Fed Cup a României

La antrenamentul de joi după-amiază, desfăşurat în Sala Polivalentă Dan Petrescu le-a urmărit la treabă pe Irina Begu şi Sorana Cîrstea, s-a fotografiat alături de ele şi le-a oferit fetelor cadouri cu emblema clubului CFR Cluj.

"CFR Cluj le urează pe această cale mult succes fetelor din echipa de FED Cup în confruntarea cu Canada, meci ce se va disputa la Cluj-Napoca! Hai România! Hai CFR!", notează sursa amintită.

România va întâlni Canada, în zilele de 10 şi 11 februarie 2018, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale II din Fed Cup. Din echipa României pentru acest meci fac parte Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan şi Raluca Olaru.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici