Dan Petrescu: N-am venit la Stuttgart în plimbare

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat marți într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi nu au venit în plimbare la Stuttgart, chiar dacă gazdele sunt favoritele meciului din grupa G a Ligii Campionilor, informează site-ul oficial al grupării germane.

12 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: N-am venit la Stuttgart în plimbare

Dan Petrescu: N-am venit la Stuttgart în plimbare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"VfB este favorită. Joacă acasă, au mai multă experienţă internaţională şi în plus, după atâtea rezultate proaste, trebuie să obţină şi rezultate bune. Aş fi preferat ca VfB să nu-şi fi schimbat antrenorul înainte de meciul cu noi. De obicei jucătorii răspund pozitiv după o schimbare de antrenor. VfB e o echipă periculoasă, joacă agresiv și ofensiv. Trebuie să fim concentrați timp de 90 de minute ca să avem o șansă. Oricum, n-am venit aici în plimbare", a spus Petrescu.

Fundaşul Bruno Fernandes a afirmat că Unirea trebuie să joace foarte bine pentru a avea şanse de calificare. "Ambele echipe vor să obţină calificarea, normal. E presiunea foarte mare, dar cred că ea apasă mai mult pe umerii celor de la Stuttgart. Din punctul meu de vedere, şansele sunt 50-50. Cine s-ar fi gândit la început că vom avea şanse de calificare în optimile competiţiei? Ar fi extraordinar să reuşim", a spus jucătorul campioanei României.

Partida VfB Stuttgart - Unirea Urziceni va avea loc miercuri, de la ora 21.45 (ora României), în ultima etapă (a şasea) a grupei G din Liga Campionilor. Pentru a se califica în optimile de finală, Unirea trebuie să nu piardă această dispută.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici