Dan Petrescu, suspendat două etape de Comisia de Disciplină a LPF

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a fost sancţionat, miercuri, de Comisia de Disciplină a LPF, cu două etape de suspendare şi o penalitate financiară de 320 de lei pentru eliminarea din meciul cu Gloria Bistriţa din cadrul etapei a XV-a a Ligii I.

30 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu, suspendat două etape de Comisia de Disciplină a LPF

Dan Petrescu, suspendat două etape de Comisia de Disciplină a LPF (Imagine: Mediafax Foto)

"Dan Petrescu a primit două etape de suspendare şi penalitate de 320 de lei pentru eliminarea din meciul cu Bistriţa după proteste repetate la adresa arbitrului", a declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, Ion Neagu.

Jucătorii Lucian Sănmărtean (Gloria Bistriţa), Andrei Viţelaru (Ceahlăul Piatra Neamţ) şi Florin Lazăr (Gaz Metan Mediaş), care au primit cartonaşe roşii în cadrul etapei a XV-a, au fost sancţionaţi cu câte o etapă de suspendare şi 740 de lei penalitate financiară.

De asemenea, preşedintele clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Măstecăneanu, a primit avertisment din partea Comisiei de Disciplină a LPF pentru că a protestat prin gesturi la finalul partidei cu Internaţional Curtea de Argeş la adresa brigăzii de arbitri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici