Dan Petrescu: Unirea Urziceni nu va dezamăgi în meciul cu Glasgow Rangers

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului The Scottish Sun, că jucătorii săi nu vor dezamăgi în meciul cu Glasgow Rangers de marţi, din grupele Ligii Campionilor.

18 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Unirea Urziceni nu va dezamăgi în meciul cu Glasgow Rangers

Dan Petrescu: Unirea Urziceni nu va dezamăgi în meciul cu Glasgow Rangers (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Unirea nu are mulţi suporteri la Bucureşti, iar toată populaţia Urziceniului n-are cum să vină la meciurile noastre. Cred că am fi avut mai multă lume dacă jucam în Austria în Liga Campionilor, decât să evoluăm pe un stadion jumătate gol, dar UEFA a spus nu. Toţi adversarii noştri vor beneficia de acest avantaj. Meciul cu Rangers? Dacă cineva în Anglia sau Scoţia îmi dă o şansă, sunt sigur că nu va fi dezamăgit", a spus Petrescu.

Tehnicianul echipei ialomiţene a dezvăluit care este prototipul jucătorului perfect, în viziunea sa.

"Am jucat opt ani în Anglia şi n-am fost niciodată un turist. Unii jucători străini vor doar bani, dar eu voiam să fiu pe teren toată ziua, aşa sunt şi ca antrenor. Pentru un club ca al nostru, să iei campionatul e un miracol. Bugetul Stelei e de cinci ori cât al nostru. E greu pentru Unirea să atragă jucători mari. Nu ar vrea să vină aici, iar dacă ar veni singurul lucru care i-ar interesa ar fi banii, iar asta nu e motivaţia corectă. Eu caut jucători care nu joacă pentru echipe celebre, prefer oameni de familie, care nu sunt interesaţi de distracţii, vreau oameni care să tragă din greu la antrenamente, iar apoi să se relaxeze acasă cu familia", a spus Petrescu.

Dan Petrescu a precizat că a dat totul pe teren când era jucător.

"Plecam ultimul de pe terenul de la antrenament şi vreau să am acelaşi stil de jucători, care să dea totul. A fost ceva fantastic pentru România să câştigăm campionatul. Publicul de pretutindeni a fost bucuros pentru noi, toată lume îşi dorea ca noi să câştigăm, până şi fanii Stelei. Nu am vrut implicări ale conducerii, aşa cum fusese până să vin la Unirea, i-am spus patronului că stau aici atâta timp cât mă lasă să-mi fac treaba. Sigur, e un club mic, dar e ca o familie unde poţi munci fără presiunea patronului, aşa cum se întâmplă la alte cluburi", a comentat el.

Partida Glasgow Rangers - Unirea Urziceni, din runda a treia a grupei G din Liga Campionilor, va avea loc, marţi, de la ora 21.45, în Scoţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici