Dănciulescu îl vrea înapoi pe Claudiu Niculescu

Atacantul Ionel Dănciulescu a declarat, marţi, că îl aşteptă pe Claudiu Niculescu să se întoarcă la echipa antrenată de Mircea Rednic, ca şi pe Marius Niculae, găsindu-se loc pentru amândoi în formula de start.

19 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu îl vrea înapoi pe Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu

"Am vorbit acum câteva zile cu Claudiu Niculescu, nu ştiu foarte multe despre revenirea lui, dar noi îl aşteptăm cu braţele deschise. El a făcut atâtea lucruri pentru Dinamo şi este unul dintre prietenii mei cei mai buni şi un fotbalist foarte, foarte valoros. Găsim locuri şi pentru Marius Niculae, pentru toată lumea. Întotdeauna Dinamo a fost foarte puternică în compartimentul ofensiv, unul dintre compartimentele forte este atacul. Şi e normal să ne întărim. Nu cunosc foarte bine situaţia lui Claudiu Niculescu, dar sper ca până la urmă să o rezolve şi dacă e să vină la Dinamo, noi îl aşteptăm", a declarat Dănciulescu la finalul antrenamentului de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conform presei germane, atacantul Claudiu Niculescu rămâne momentan la formaţia MSV Duisburg, deşi la sfârşitul săptămânii trecute a fost foarte aproape de a semna un contract cu FC Kaiserslautern, tot din liga a doua germană, însă nu mai este dorit nici de gruparea la care evoluează şi Mihai Tararache. Reprezentanţi grupării scoţiene Inverness au declarat pentru presa locală că sunt dispuşi să negocieze transferul lui Niculae, de care s-au arătat interesate mai multe cluburi.

Dănciulescu crede că în viitorul sezon al Ligii I se vor lupta pentru titlul de campioană şase sau şapte echipe. "După nişte meciuri amicale nu poţi spune care sunt favoritele la titlu. Sunt şase sau şapte echipe care au şanse egale la câştigarea campionatului. S-a investit foarte mult în această pauză competiţională, s-au adus jucători noi, să vedem acum cât vor ridica valoarea campionatului nostru. S-au făcut şi la noi transferuri destul de bune. Acum rămâne de văzut cine a fost mai inspirat în perioada de achiziţii. Noi vom încerca să facem totul prin unitatea grupului, ca acum doi ani când am câştigat titlul, să fim modeşti, să ne vedem numai de jocul nostru. Noi vrem să câştigăm titlul pentru a şterge un pic din imaginea nu tocmai bună de anul trecut", a mai spus atacantul.

În ceea ce priveşte startul viitorului sezon, Dănciulescu speră ca Dinamo să pornească cu dreptul în partida de duminică, de la Târgu Jiu, cu Pandurii: "Noi suntem pregătiţi, acum să vedem ce va fi. Ne aşteaptă un meci destul de greu la Târgu Jiu, dar noi mergem cu gândul să câştigăm. Noi suntem Dinamo şi suntem favoriţi şi ne dorim din tot sufletul să câştigăm acest meci pentru a porni cu bine acest campionat".

Fundaşul Cosmin Moţi exclude posibilitatea unui transfer la Lazio Roma, grupare care şi-a arătat intenţia de a-l achiziţiona în această vară. "Sutem pregătiţi, aşteptăm să înceapă campionatul şi sperăm să pornim cu dreptul. Noi ne-am întărit pe posturile unde era nevoie. Suntem jucători valoroşi şi sper să demonstrăm asta. Dacă ştiu ceva despre Lazio? Da, ştiu că avem duminică meci la Târgu Jiu. Despre transfer nu ştiu nimic. Mai sunt trei zile şi începe campionatul, eu sunt la Dinamo", a spus Moţi.

Jucătorul dinamovist s-a declarat surprins de situaţia lui Claudiu Niculescu în Germania: "Marius Niculae este un jucător foarte bun, de care Dinamo are nevoie, şi care ne-am putea ajuta. Şi pe Claudiu Niculescu îl aşteptăm cu braţele deschise. Am auzit ce a păţit, e urât. Nu-mi imaginam ca într-o ţară aşa ca Germania să se întâmple asemenea lucruri. Ceea ce s-a întamplat cu Claudiu lasă de dorit".

Dinamo va disputa primul meci din noua ediţie a Ligii I, duminică, de la ora 21.15.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici