Dănciulescu l-a egalat pe Mircea Sandu în clasamentul all-time al golgheterilor Ligii I

Atacantul echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, l-a egalat pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, în clasamentul all-time al golgheterilor din primul eşalon, în urma reuşitei din meciul cu Poli Ştiinţa Timişoara, scor 1-1, disputat, sâmbătă, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

667 afișări
Imaginea articolului Dănciulescu l-a egalat pe Mircea Sandu în clasamentul all-time al golgheterilor Ligii I

Dănciulescu l-a egalat pe Mircea Sandu în clasamentul all-time al golgheterilor Ligii I (Imagine: Mediafax Foto)

Dănciulescu a deschis scorul pentru Dinamo, în minutul 64, din pelanti, şi a ajuns la 167 de reuşite în Liga I. El l-a egalat în clasamentul all-time al celor mai buni marcatori din primul eşalon pe Mircea Sandu, autor a tot atâtea goluri în 407 meciuri. Mircea Sandu a jucat în Liga I pentru Progresul Bucureşti, în sezonul 1970-1971, în care a marcat două goluri, Sportul Studenţesc, unde a înscris de 163 de ori în perioada 1972-1986, şi Gloria Buzău (1986-1987, 2 goluri).

Ionel Dănciulescu este devansat în ierarhia celor mai prolifici jucători de Dudu Georgescu (252 de goluri), Rodion Cămătaru (198), Marin Radu (190), Florea Dumitrache şi Ion Oblemenco (ambii cu 170).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici