Danemarca şi-a luat revanşa în faţa Franţei şi a câştigat bronzul la Europeanul de handbal

  • Echipa naţională a Danemarcei a intrat în posesia medaliilor de bronz la EHF Euro 2022.
  • Nordicii au învins Franţa în finala mică a Europeanului masculin de handbal.
  • Danezii au câştigat meciul de la Budapesta cu 35-32, după o repriză de prelungiri, la finalul celor 60 de minute, scorul fiind egal, 29-29.
162 afișări
Imaginea articolului Danemarca şi-a luat revanşa în faţa Franţei şi a câştigat bronzul la Europeanul de handbal

Danemarca şi-a luat revanşa în faţa Franţei şi a câştigat bronzul la Europeanul de handbal

Franţa trecuse de Danemarca în ultimul meci al grupelor principale, ocupând locul 1 în grupă şi trimiţând Danemarca în semifinală cu Spania. Danezii au pierdut semifinala şi s-au reîntâlnit cu Franţa în finala mică, după ce şi „cocoşii galici” au fost învinşi în penultimul act de Suedia.

Franţa a avut în permanenţă conducerea în prima repriză, având chiar 4 goluri avans. Nordicii au revenit spre final, când s-a intrat la vestiare cu 14-13 pentru „le bleus”.

În partea secundă, meciul s-a echilibrat, danezii având şi ei pentru o vreme conducerea. În ultimul minut de joc Franţa a egalat la 29-29, iar Danemarca a ratat ultimul atac.

În repriza suplimentară de prelungiri, danezii s-au desprins la 32-29, după care şi-au păstrat avantajul până la final, învingând cu 35-32 şi răzbunând astfel înfrângerea din grupe.

Finala se joacă de la ora 19.30, între Suedia şi Spania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici