Danezul Lars Walther, noul antrenor al echipei HCM Minaur Baia Mare din sezonul 2014-2015

Echipa de handbal masculin HCM Minaur Baia Mare a anunţat că noul antrenor din sezonul 2014-2015 va fi danezul Lars Walther, care a pregătit ultima dată campioana Poloniei, Orlen Wisla Plock.

84 afișări
Imaginea articolului Danezul Lars Walther, noul antrenor al echipei HCM Minaur Baia Mare din sezonul 2014-2015

Danezul Lars Walther, noul antrenor al echipei HCM Minaur Baia Mare din sezonul 2014-2015 (Imagine: Attila Kisbenedek / Mediafax Foto)

Conform anunţului de luni seară al formaţiei băimărene, Lars Walther a semnat un contract valabil începând cu 1 iulie.

Danezul are 48 de ani, iar în cariera de antrenor a mai trecut pe la echipele Virum Sorgenfri, ROAR Roskilde, SC Flensburg Handewitt, Eintracht Hildesheim, TV Emsdetten, Gorenje Velenje, Conversano, iar ultima dată, în intervalul 2010-2013, la formaţia poloneză Orlen Wisla Plock, cu care a câştigat titlul de campioană în 2011. La Orlen Wisla Plock, Lars Walther a lucrat şi cu internaţionalul român Valentin Ghionea, care se află sub contract şi în prezent cu formaţia poloneză.

Pe plan internaţional, la nivel de echipe de club, antrenorul danez a ajuns până în optimile Ligii Campionilor cu formaţia slovenă Gorenje Velenje.

În actuala stagiune, HCM Minaur joacă în play-out, pentru clasarea finală pe locurile 7-9.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici