Daniel Brata a fost exclus din lotul olimpic de judo

Sportivul Daniel Brata, cercetat pentru tentativă de omor calificat, a fost exclus, miercuri, din lotul olimpic de judo şi suspendat din activitatea sportivă până la terminarea cercetărilor penale, conform unui comunicat al Comitetului Director al FR Judo.

175 afișări
Imaginea articolului Daniel Brata a fost exclus din lotul olimpic de judo

Campionul naţional la judo Daniel Brata (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Excluderea lui Brata din lotul olimpic intră în vigoare din 10 august, iar acesta este suspendat din activitatea sportivă până la terminarea cercetărilor penale.

Sportivul Valentin Radu, cercetat în stare de libertate după ce, în iulie, cei doi ar fi agresat un tânăr, a fost exclus de Comitetul Director al FR Judo din lotul naţional de seniori începând cu 20 august şi suspendat din activitatea sportivă până la o dată care se va stabili după audierea sa la Parchetul Oradea.

Psihologul Nelu Pop a fost şi el exclus din lotul olimpic de judo.

Antrenorul principal al lotului olimpic, Emil Morar, a fost sancţionat cu avertisment scris.

Campionul naţional la judo Daniel Brata a fost reţinut, marţi, de procurorii Parchetului Tribunalului Bihor pentru tentativă de omor calificat, afirmau surse judiciare, care adăugau că un alt coleg al acestuia, Valentin Radu, este cercetat în libertate după ce, în iulie, cei doi ar fi agresat un tânăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici