Daniel Isăilă: Nu ne îmbătăm cu apă rece, greul abia începe pentru noi. Puteam şi să câştigăm, am jucat bine

Naţionala de tineret a României a remizat, scor 1-1, cu echipa similară a Elveţiei, în preliminariile pentru EURO 2019. A fost un meci foarte bun făcut de jucătorii lui Daniel Isăilă, iar selecţionerul naţionalei U21 spune că are o generaţie foarte bună.

357 afișări
Imaginea articolului Daniel Isăilă: Nu ne îmbătăm cu apă rece, greul abia începe pentru noi. Puteam şi să câştigăm, am jucat bine

Daniel Isăilă: Nu ne îmbătăm cu apă rece, greul abia începe pentru noi. Puteam şi să câştigăm, am jucat bine

România U21 a început neaşteptat de bine preliminariile pentru Campionatul European de Tineret din 2019. ”Tricolorii” au strâns 7 puncte după primele 3 meciuri, însă au şi motive să fie nemulţumiţi. România sub 21 de ani a făcut un meci excelent cu Elveţia şi putea să iasă învingătoare, însă arbitrul ne-a anulat aiurea un gol.

Daniel Isăilă îşi felicită jucătorii pentru felul în care au jucat în acest meci şi spune că se mândreşte cu o generaţie de jucători foarte talentaţi. Însă acum se aşteaptă la o replică mult mai solidă de la adversarele din grupă:

”Nu ne îmbătăm cu apă rece, greul abia începe pentru noi. Adversarii ne iau în serios după aceste şapte puncte şi îşi iau măsuri de precauţie. Elveţia se califică deseori la turneele finale. Avem jucători foarte talentaţi, dar şi foarte tineri. Sunt băieţi de 17-18 ani şi, la această vârstă, se vede diferenţa de 2-3 ani. Puteam să şi câştigăm am jucat bine, am avut ghinion, dar am avut şi noroc, pentru că puteam să şi pierdem”, a declarat Daniel Isăilă la DigiSport.

Selecţionerul naţionalei de tineret spune că a fost avantajat şi de regula cu jucătorul U21 impusă în Liga 1, deoarece acum mulţi dintre tinerii pe care-i are în lot sunt titulari în campionat: ”Sunt foarte mulţi jucători care joacă în campionat. Aşa le-am şi spus, să se bată să joace la echipele de club, pentru că doar aşa pot creşte”.

România se află în grupă cu Portugalia, Ţara Galilor, Elveţia, Bosnia şi Liechtenstein. Primele două sunt însă favorite la calificare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici