Tecău şi Rojer s-au calificat în semifinale la US Open

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat, marţi, în semifinalele probei de dublu la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, dotat cu premii în valoare totală de 20 de milioane de dolari.

700 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer s-au calificat în semifinale la US Open

Tecău şi Rojer s-au calificat în semifinale la US Open

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au trecut în sferturile de finală de dublul Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia), scor 6-1, 6-2. Murray şi Soares sunt campionii en titre de la Flushing Meadows şi erau cotaţi cu a patra şansă la câştigarea trofeului în acest an. 

Doar 62 de minute a durat partida care îi duce mai departe pe Tecău şi Rojer (capi de serie 12), la un duel în semifinale cu perechea cotată cu prima şansă la titlu, formată din finlandezul Henri Kontinen şi australianul John Peers.

Bornă importantă pentru cariera lui Horia Tecău: la 32 de ani, braşoveanul îşi completează setul de semifinale în turneele de Mare Şlem. Alături de Jean-Julien Rojer, Horia Tecău a triumfat la Wimbledon şi la Turneul Campionilor în 2015. Dublul româno-olandez are în palmares 15 trofee, dintre care trei în 2017 (Dubai, Geneva şi Winston Salem). 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici