Echipa României pentru meciul de Cupa Davis cu Austria: Tecău, Frunză, Borza, Dima şi Jianu

Echipa României pentru meciul de Cupa Davis cu Austria va fi formată din Dragoş Dima, Nicolae Frunză, Bogdan Borza, Horia Tecău şi Filip Cristian Jianu, a anunţat, marţi, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

324 afișări
Imaginea articolului Echipa României pentru meciul de Cupa Davis cu Austria: Tecău, Frunză, Borza, Dima şi Jianu

Echipa României pentru meciul de Cupa Davis cu Austria: Tecău, Frunză, Borza, Dima şi Jianu

"Tecău, Dima, Frunză, Jianu şi Borza sunt jucătorii convocaţi pentru meciul cu Austria care se va disputa pe zgură în deplasare, în perioada 15-17 septembrie. În cursul zilei de astăzi vom afla şi componenţa echipei Austriei. Dacă racheta lor numărul 1 va fi Dominic Thiem (numărul 8 ATP), atunci şansele noastre sunt aceleaşi ca în situaţia în care Marius Copil s-ar fi aflat în echipa noastră", a spus George Cosac.

Absenţele de marcă ale României sunt Florin Mergea, locul 50 în ierarhia de dublu, şi Adrian Ungur, poziţia 423 în clasamentul ATP. Horia Tecău ocupă locul 27 la dublu, în timp ce Dragoş Dima şi Nicolae Frunză se află pe poziţiile 568, respectiv 590. Căpitanul nejucător, Andrei Pavel, se va putea baza şi pe puştiul de 16 ani, Filip Cristian Jianu.

România va întâlni Austria în perioada 15-17 septembrie în Grupa 1 a zonei Europa-Africa din cadrul Cupei Davis. Confruntarea va avea loc în Austria, la Wels, pe zgură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici