Daniel Isăilă: Nu pot confirma, dar nici infirma discuţiile pentru preluarea echipei CSM Poli Iaşi

Antrenorul Daniel Isăilă, liber de contract după despărţirea de naţionala României, a declarat, sâmbătă, că nu poate confirma, dar nici infirma discuţiile pentru preluarea echipei CSM Poli Iaşi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

366 afișări
Imaginea articolului Daniel Isăilă: Nu pot confirma, dar nici infirma discuţiile pentru preluarea echipei CSM Poli Iaşi

Daniel Isăilă: Nu pot confirma, dar nici infirma discuţiile pentru preluarea echipei CSM Poli Iaşi

Înfrângerea suferită vineri, scor 1-0, cu ACS Poli Timişoara, ar putea fi ultimul meci al antrenorului italian Nicolo Napoli pe banca tehnică a echipei din Iaşi. În cele 11 meciuri desfăşurate până acum în Liga 1, CSM Poli Iaşi a strâns doar 12 puncte. Ieşenii sunt pe locul nouă în clasament.

Contactat de MEDIAFAX, Daniel Isăilă, fost antrenor secund al echipei naţionale a României în mandatul lui Anghel Iordănescu, a spus că a discutat cu Florin Prunea (n.r - preşedintele executiv al lui CSM Poli Iaşi), dar în acest moment nu este nimic oficial.

"Nu pot nici să confirm, nici să infirm discuţiile purtate pentru preluarea echipei CSM Poli Iaşi. Am vorbit cu Florin Prunea, vorbesc cu multă lume din fotbal, dar deocamdată Iaşiul are antrenor. Când va fi ceva oficial o să vă anunţ eu", a declarat Daniel Isăilă pentru MEDIAFAX.

Surse din cadrul clubui ieşean susţin, însă, că Florin Prunea negociază rezilierea contractului cu Nicolo Napoli şi s-a înţeles deja cu Daniel Isailă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici