Marius Şumudică, antrenor Astra: Nu am jucat cu Industria Sârmei Deşertul Gobi, ce voiaţi?

Astra a revenit în ţară după deplasarea din Europa League de la Roma, iar Marius Şumudică nu şi-a putut ascunde nemulţumirile faţă de situaţia complicată de la echipa sa. Antrenorul Astrei e nemulţumit că a ajuns în România după de miezul nopţii deşi echipa joacă duminică în deplasare la Viitorul.

389 afișări
Imaginea articolului Marius Şumudică, antrenor Astra: Nu am jucat cu Industria Sârmei Deşertul Gobi, ce voiaţi?

Marius Şumudică, antrenor Astra: Nu am jucat cu Industria Sârmei Deşertul Gobi, ce voiaţi? (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

"N-aţi venit cu şampanie, cu ceva? Cu un tort? Am jucat cu Roma, ce voiaţi? Nu am jucat cu Industria Sârmei Deşertul Gobi. Roma e o echipă puternică, dar voi sunteţi o ţară de stelişti. Au pus presiune pe noi şi ăsta e nivelul fotbalului românesc. Suntem departe, Roma e o echipă mult mai bună decât Copenhaga, pe care am întalnit-o în Liga Campionilor." a declarat Marius Şumudică

Referitor la şansele de calificare din grupa de Europa League, Şumudică pare că s-a resemnat. După două înfrângeri în primele două partide (2-3 cu Austria Viena şi 0-4 cu AS Roma), Astra are o misiune aproape imposibilă.

"Avem cele mai mici şanse, aproape nicio şansă de calificare. Sunt echipe mult mai puternice şi echipe care investesc bani. Nu vedeţi că noi am ajuns la două noaptea? E posibil să ajungi la două noaptea când peste două zile joci? Peste două zile noi ne ducem să jucăm, dar dacă ajungi la două noaptea în Romania, acasă ajungi pe la 3-4 dimineaţa. Ce să mai doarmă ăştia? Se mai întâlnesc şi cu nevestele, se culcă la 6. O să ajung şi eu acasă şi dau nişte mailuri pe la UEFA să văd dacă ne intră banii. Nu mă ocup de contabilitate, nu ştiu dacă ne intră sau nu banii", a mai declarat Şumudică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici