FIFA a extins la nivel internaţional sancţiunile luate împotriva lui Marius Şumudică

FIFA a extins la nivel internaţional sancţiunile dispuse împotriva antrenorului Marius Şumudică de către Comisia de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal. Decizia Preşedintelui Comisiei de Disciplină a FIFA a venit ca urmare a solicitării Federaţiei Române de Fotbal.

2556 afișări
Imaginea articolului FIFA a extins la nivel internaţional sancţiunile luate împotriva lui Marius Şumudică

FIFA a extins la nivel internaţional sancţiunile luate împotriva lui Marius Şumudică (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal precizează că, în conformitate cu decizia anterior menţionată, sancţiunea la nivel internaţional se aplică în condiţiile precizate în Decizia Comisiei de Recurs a FRF, respectiv cu începere din data de 08.06.2016. În ceea ce priveşte executarea sancţiunii pe teritoriul României sunt aplicabile prevederile Regulamentului Disciplinar al FRF.

Suspendat iniţial timp de 6 luni pentru activitate de pariere, Marius Şumudică a rămas cu o interdicţie de doar două luni după apelul făcut în luna martie. Marius Şumudică se află în Slovenia, acolo unde Astra Giurgiu îşi desfăşoară primul cantonament al verii.

"Din vară probabil voi fi concediat de cei de la Astra, pentru că nu mai putem continua având în vedere că voi fi suspendat două luni. Am avut o discuţie cu juristul clubului şi mi-a argumentat că există un articol în regulamentul federaţiei, că un club nu poate angaja sau avea în organigramă un om care este interzis în activitatea fotbalistică. Eu sunt în această situaţie de pe 8 iunie şi probabil că Astra îşi doreşte să angajeze un antrenor... Atunci se joacă cupele europene, e normal. Nu mă întorc după expirarea suspendării de două luni." spunea Marius Şumudică, în urmă cu aproximativ trei luni în urmă, la emisiunea ProSport Live.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici